Tilpasningsdygtige og målrettede – går efter at få succes og vinde.
Er bevidste om deres status og symboler på at have magt og status. Kan være bekymret for deres image – for hvad andre mener om dem.
Har behov for at være dygtige og blive anerkendt for, hvad de gør.
Er selvsikre, attraktive og charmerende.
Går højt op i deres arbejde. Er ambitiøse og energiske.
Gode til at inspirere og motivere andre, fordi de tror, at alt er muligt. Har ofte succes.
Bryder sig ikke meget om at tale om eller vise egne følelser – gør det kun, hvis det er strengt nødvendigt.
Læs også: Sådan finder du din type

Instinkter:

En 3’er med et socialt instinkt kan være optaget af at have de rigtige venner – og at at blive anerkendt af de rigtige venner.
En 3’er med et praktisk instinkt kan være optaget af materielle og konkrete værdier, der demonstrerer vedkommendes værdi og kunnen.
En 3’er med et intimt instinkt kan være optaget af, at partner og børn er, som de skal være og får de fordele, goder og den anerkendelse, som de bør have.

Grundlæggende frygt og smerte

Vi gør det, vi tror, vi er nødt til at gøre for blive accepteret, anerkendt, elsket….

En stor del af vores adfærd bunder så at sige i frygten for IKKE at være OK.  Det skaber drivkraft og energi til at handle – for at undgå smerten, som vi derfor sjældent mærker direkte.

Og så længe man gør det nødvendige, mærkes smerten ikke. Vi bruger meget energi på at undgå smerten og frygten, som derfor ofte kun viser sig, hvis man er i en alvorlig personlig krise. Eksempelvis i forbindelse med stress.

Type 3 – præges af en grundlæggende frygt for at være værdiløs og uden egen værdi. Udvikler på den baggrund ofte et overjeg, der siger: ”Du er kun ok, hvis du har succes og folk ser op til dig. Når du ikke fokuserer på dine egne følelser og din ægte identitet.”
Overvindes frygten, vil treerne føle sig værdifuld – uden at jage efter succes. Uden konstant at spejle sig i omgivelsernes reaktioner.

Kendte 3’ere

Bill Clinton, Oprah Winfrey (nogle mener hun er 8’er), Jane Pauley, Michael Landon, Tony Robbins, Tom Cruise, Barbra Streisand, Sharon Stone, Madonna, Shirley MacLaine, Sting, Paul McCartney, Dick Clark, Whitney Houston, Ted Danson, Michael Jordan, Shania Twain, Sylvester Stallone, Arnold Schwarznegger, Billy Dee Williams, Kathy Lee Gifford, Truman Capote, O.J. Simpson,
Paris Hilton.